„Перфект строй“ е официален представител на „Дорма България“ ЕООД– специализирана в областта на производството на автоматични плъзгащи врати, звукоизолиращи преградни стени, системи за сигурност и контрол на достъпа, техника за врати (аксесоари за врати, горни и подови автомати), системи за стъклени фасади и обков за стъкло. DORMA България е водеща в под-регион Балкан, който включва над 10 държави. Фирмата разполага със собствена сграда в гр. София, в която се помещават офиси, складове, производствена част и шоурум.

СИСТЕМИ ЗА ОТВАРЯНЕ И ЗАТВАРЯНЕ

DORMA предлага широко портфолио от продукти. Интелигентно проектирани. Вечни. Функционалност и дизайн. Системен подход към осигуряването на решения за управление на достъпа от висок клас. От механизмите за затваряне на врати до обкова.


 

 

СИСТЕМИ ЗА СИГУРНОСТ

Индивидуални интегрирани решения за изискванията за сигурност от всякакъв вид. Специално пригодени продуктови линии предлагат решения за врати за аварийни изходи, противопожарни врати, както и електронна система за контрол на достъпа.


 

 

ПРЕГРАДНИ СИСТЕМИ

От отделни офиси до конферетни зали. Систематичен подход към организацията на пространството.Повече гъвкавост. Повече прозрачност. Тези изисквания се изпълняват с богат избор от преградни системи за помещения, като например плъзгащите се стъклени стени и подвижни прегради. Те са проектирани да удовлетворят вашите индивидуални изисквания.